logo

TERMENI & CONDIȚII

Termeni și condiții generale


TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE PENTRU UTILIZAREA WEBSITE-ULUI WWW.SOFTACHIZITII.RO

Ultima actualizare: 15/12/2016

Bun venit pe Softachizitii.ro!

Vă mulțumim pentru utilizarea produselor și serviciilor noastre (denumite în continuare ”Servicii”). Serviciile sunt oferite de către S.C TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L., cu sediul în Mun. Iași, Str. Alexandru Vlahuță nr.7A/3, Jud. Iași, C.U.I. 24380390, J22/2594/2008.

Acest website de internet (denumit în continuare ”website”) aparține S.C TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L. (denumit în continuare ”Titular”) și oferă informații generale despre companie, produsele și serviciile sale.

Toate informațiile și materialele folosite în acest website sunt rezervate în exclusivitate companiei S.C TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L.

Utilizarea Serviciilor noastre

Scopul website-ului este de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare.

Informațiile și materialele cuprinse în acest website pot fi modificate sau schimbate fără o notificare prealabilă.

Folosirea oricărui text, imagine, material, fișier sau obiect de construcție din acest website în alte scopuri decât cele necomerciale și cele specificate în website, fără acordul scris al S.C TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L., este interzisă, fiind protejate de legea dreptului de autor.

Logo-urile (siglele) S.C TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L., cât și ale produsului ”Easy Public Procurement” sunt proprietatea firmei S.C TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L. și sunt protejate de legea drepturilor de autor, folosirea lor fiind permisă numai cu acordul firmei.

Acest website poate conține documente, imagini, informații sau alte materiale care nu sunt proprietatea titularului, cum ar fi fotografii, clip art sau nume, embleme, sigle, logo-uri și alte mărci ale unor terți, care sunt proprietatea respectivelor părți.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor părților implicate și pot fi schimbate sau modificate oricând la cererea acestora.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea website-ului în orice mod, sunteți de acord în totalitate și necondiționat cu termenii și condițiile specificate și veti folosi informațiile furnizate în cadrul acestuia în limita acestor termeni și condiții și pe propria răspundere.

S.C TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L. nu garantează că folosirea informațiilor în acest website nu va aduce atingeri unor terțe părți.

S.C TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L., în limita posibilului, va actualiza informațiile, dar nu acordă nici o garanție asupra acurateței acestora și nu își asumă nici o obligație sau responsabilitate pentru erorile sau omisiunile din conținutul acestui website.

Sunteti de acord să despăgubiți și să protejați S.C TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L., partenerii și angajații de orice pretenții sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecată sau onorarii pentru avocați, făcute de o terță persoană sau organizație, cauzate de folosirea pe cont propriu a informațiilor și materialelor acestui website și violării oricăror drepturi ale acelui terț. Accesarea acestui website o faceți exclusiv pe riscul dvs.

S.C TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L. sau o altă parte implicată în crearea, producerea sau furnizarea acestui website nu este răspunzătoare pentru nici un prejudiciu direct, accidental, indirect sau deliberat cauzat de accesarea website-ului. De asemenea, nu este răspunzătoare pentru nici un prejudiciu adus echipamentului dvs., inclusiv de infectarea cu viruși, cauzat de accesarea, folosirea sau afișarea acestui website sau de descărcarea oricăror informații, incluzând text, imagini, materiale de pe acesta.

Sunteți de acord că acest website și orice obiect sau material aflat în el conțin informații confidențiale și aflate sub drept de proprietate și sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuală, industrială și alte legi aplicabile.

S.C TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L., prin acest website, vă pune la dispoziție programe demo și manuale, cu condiția să nu (și să nu permiteți oricărei terțe părți) copiați, modificați, creați o variantă derivată, încercați în nici un fel să aflați codul sursă al programelor folosite, vindeți, desemnați sau cedați dreptul de folosință către o terță parte, acordați sau transferați în orice mod, orice drept în programele companiei. Sunteți de acord să nu modificați programele în nici un mod sau să folosiți versiuni modificate ale programelor. Sunteți de acord să nu accesați serviciile prin nici un alt mijloc decât prin interfața pusă la dispoziție de S.C TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L. pentru a fi folosită în accesarea website-ului.

Toate materialele și informațiile transmise de către dvs. prin intermediul acestui website, e-mail sau alte metode vor fi tratate ca neconfidențiale și neproprietare și pot fi folosite de către S.C TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L. în orice scop dorit, inclusiv în dezvoltarea, execuția și plasarea produselor sale.

Acest website poate conține link-uri către alte website-uri care nu sunt operate sau controlate de Titular. Titularul nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul, funcționalitatea și/sau politicile acelor website-uri și nici pentru orice pagube rezultate din sau în legătură cu utilizarea acestor link-uri. De asemenea, existența link-ului către un website nu este și nu trebuie considerată drept o aprobare sau recomandare de către Titular a proprietarului acelui website și nici o recomandare sau aprobare primită de către administrator din partea proprietarului acelui website. Toate link-urile existente referitoare la alte website-uri nu sunt verificate în conținutul lor în totalitate de către S.C TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L., accesul la website-uri făcându-se pe riscul dvs.

Este interzisă folosirea oricăror tehnici pentru a include un logo, o marcă sau orice informație proprie Titularului (incluzând sigla, emblema, logo, texte, forma sau design-ul paginilor etc.) fără acordul expres în scris al Titularul.

Prin completarea formularelor de contact și de acces la resursele oferite de Titular, utilizatorii sunt de acord să primească comunicări din partea Titularului: informare produse, noutăți și mesaje de marketing și publicitate. Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona, accesând linkul de dezabonare inclus în comunicările din partea Titularului.

Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale. Titularul nu va folosi aceste informații decât în scop de informare, de marketing și publicitate și comunicații electronice și nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite mesaje de tip spam (nesolicitate).

Afirmați în mod expres că ați luat cunoștință și sunteți de acord că nu aveți permisiunea de a transmite prin intermediul acestui website niciun fel de materiale ilicite, defăimătoare, calomnioase, amenințătoare, obscene, scandaloase, incitatoare, pornografice, profanatoare sau orice alt fel de materiale care constituie sau pot fi catalogate ca ofensă adusa unor persoane fizice sau juridice, care implică răspunderea civilă sau care incită la încălcarea legilor statului.

Dacă nu respectaţi prezenţii Termeni şi condiţii şi nu luăm măsuri imediate, nu înseamnă că renunţăm la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua măsuri pe viitor).

Dacă anumiţi termeni şi anumite condiţii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor şi condiţiilor.

S.C TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L. își rezerva dreptul de a revizui aceste reglementări oricând și fără notificare prealabilă.

Neacceptarea acestor Termeni și Conditii atrage obligația utilizatorului de a înceta de îndată accesarea website-ului.

Pentru informaţii despre modul în care puteţi să contactaţi S.C. TATAU SERVICES AND TRADE S.R.L., accesaţi pagina noastră de contact .