logo

Despre Noi

„Pune-te la treabă din toată inima şi vei reuşi. Competiţia este atât de mică...” — Elbert Hubbard


Despre noi


„Câştigători sunt aceia care restructurează maniera în care informaţia circulă în întreprinderea lor.” (Bill Gates)


Echipa softachiziții.ro

Compania TATAU SERVICES AND TRADE SRL este prezentă pe piața românească a serviciilor de consultanță în domeniul achizițiilor publice de 14 ani, acumulând expertiză în formarea de specialiști în această branșă și ajungând să dezvolte soluții IT de management integrat al achizițiilor publice.

Echipa de specialiști în achiziții publice, alături de dezvoltatorul software din România, a conceput un astfel de program informatic concretizat într-un pachet software pentru achiziții publice denumit «Easy Public Procurement» (CPV 48490000-9), acesta fiind destinat exclusiv sectorului administrației publice, în scopul de a furniza o soluție de eficientizare a managementului proceselor presupuse de realizarea procedurilor de achiziții publice, fiind un veritabil manager de achiziții.

Noi reprezentăm

Compania noastră se remarcă printr-o puternică cultură organizațională. Valorile ce o definesc caută să fructifice ce e mai bun în fiecare persoană ce dorește să ni se alăture. Acestea sunt Excelența și Încrederea.

  • • Excelența

    Asigurarea calității superioare a tuturor produselor noastre reprezintă baza activității noastre zilnice. Operăm într-un domeniu cu repere legislative clare, lucrăm cu instrumente IT și de formare profesională standardizate, astfel că echipa noastră de profesioniști convinge prin competență și orientare spre găsirea de soluții.

  • • Încredere

    Clienții află în compania noastră un mediu inovativ, viu, în care pot investi pe termen lung. Proiectele lor devin realitate, iar sustenabilitatea lor dovedită atât în mediului antreprenorial cât și în cel instituțional este o etichetă pentru parteneriatele de succes.

Responsabilitate

Aceasta nu reprezintă un clișeu, este scopul companiei de a depăși așteptările stabilite pentru noi înșine. Este o provocare zilnică pentru care răspundem cu tot ceea ce facem.